اسفند 89 - ₪ اس ام اس ₪
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

www.sajjad0.parsiblog.com - وبلاگ تفریحی سجاد صفر وبلاگ تفریحی سجاد صفر www.sajjad0.parsiblog.com - وبلاگ تفریحی سجاد صفر

 وبلاگ تفریحی سجاد صفر

سلام به دوستان خوبم .امیدوارم در این وبلاگ دقایق خوبی رو سپری کنید .برای آگاهی ازامکانات این وبلاگ خواهشمندم که تا آخر این صفحه  این وبلاگ رو مشاهده کنید.این وبلاگ هر روز آپدیت میشه .

 

در خبرنامه عضو شوید





Powered by WebGozar

دختران مجرد و معضلی به نام افسردگی

ارسال شده توسط سجاد در 89/12/12:: 9:1 صبح

اخیراً یک آسیب شناس و متخصص علوم رفتاری از افزایش 30 درصدی زندگی مجردی دختران  در کشور خبر داده است  و گفته  افزایش زندگی تک زیستی، گسترش پذیرش دختران در دانشگاهها و مراکز علمی و اشتغال آنها در سازمانها و نهادهای دولتی و خصوصی باعث افزایش زندگی مجردی دختران شده است.مجید ابهری افزود: شروع زندگی مجردی در دختران از زندگی دانشجویی آغاز شده و از آنجا که این نوع زندگی تمرین مستقیم برای زیستن است دختران به این نوع زندگی عادت می کنند به‌ طوری که حتی بعد از پایان تحصیلات نیز به آن ادامه می دهند.این آسیب شناس اجتماعی تاکید کرد: بروز این پدیده باعث گسترش خانواده های تک نفره و دشواری تشکیل خانواده می شود. به گفته ابهری، افزایش فاصله خانوادگی از نگاه فرهنگی، یافتن استقلال مالی و عدم علاقه دختران به بازگشت باعث شده هر سال تعداد آنها روند صعودی پیدا کرده و نتیجه آن بروز و تعمیق گسست نسلی شده است.
با این حال باید دانست که زندگی های مجردی
علی الخصوص برای دختران آن هم در جامعه مانند ایران خطرات بروز افسردگی در میان این طیف از جامعه را به شدت افزایش می دهد .
 از آنجا که مسائل و مشکلات بیماری های روانی به صورت مسائل اجتماعی،از جمله ازدواج،بروز می کند این مسئله باعث می شود که مشکلاتی برای فرد و خانواده پیش آید.
در غالب  پژوهش های علمی مشخص شده است که گرایش به پدیده افسردگی در دختران مجرد بیشتر است تا زنان متاهل. همچنین دیده شده است که تاخیر در ازدواج سبب می شود که افراد تمایلات طبیعی خود را به تدریج نادیده بگیرند و دچار افسردگی و انزوا شوند و اگر ازدواج با معیارهای صحیح و از روی علاقه صورت گیرد،می تواند از بروز افسردگی جلوگیری کند . در واقع  افرادی که ازدواج کرده اند با خطر بسیار کمتری،برای ابتلا به بیماری روانی بخصوص افسردگی روبه رو هستند .
با این حال باید گفت  پیشگیری از جابه جایی دختران هنگام تحصیل و یا پذیرش آنها در دانشگاههای محل تولد و حضور در خانواده ها از جمله مواردی است که مانع زندگی مجردی دختران می شود. از سوی دیگر سیاستهای تشویقی دختران برای زندگی با خانواده ها از یک طرف و گسترش فرهنگ ازدواج در دوران تحصیل از سوی دیگر می تواند از وقوع فاصله عاطفی میان دختران و خانواده ها جلوگیری کند.البته  یک بررسی تازه نیز نشان می‌دهد که ازدواج ، حتی یک ازدواج نه چندان موفق، در افراد افسرده نسبت به افراد شاد تقویت روانی بیشتری ایجاد می‌کند.
تحقیقات قبلی نشان دهنده مزایای روانی ازدواج بسته به کیفیت آن بود - یک ازدواج موفق زوجی شاد را به وجود می‌آورد و برعکس.تحقیقات دیگر بیانگر آن بود که افراد افسرده که خوب ارتباط برقرار نمی‌کنند و نسبت به افراد شاد نیاز به مراقبت و حمایت بیشتری دارند، ازدواج‌های ناشادتری دارند.بر این اساس گروهی از پژوهشگران در دانشگاه ایالتی اوهایو در آمریکا فرض کردند که افراد شاد مزایای روانی بیشتری از ازدواج کسب می‌کنند تا افراد افسرده.
با این حال باید گفت افزایش زندگی ها مجردی در میان دختران در نهایت به افزایش سن ازدواج و همچنین عدم ازدواج بخش قابل توجهی از دختران می شود که این امر در نهایت می تواند موجب افزایش افسردگی و سایر بیماری های روانی در میان آنان شود.


بعد چهارم تصویر باشید

ارسال شده توسط سجاد در 89/12/12:: 9:0 صبح

بعد چهارم تصویر باشید
رعنا آرش کیا
نمایشگر ها و تلویزیون های سه بعدی بی شک یکی از بزرگترین اختراعات جدید محسوب
می شوند. تلویزیون هایی که این توانایی را دارند تصاویر را سه بعدی کرده و هر چه بیشتر به فیلم ها جنبه واقعی دهند.
تلویزیون سه‌بعدی ، تلویزیونی است که تصاویر یا فیلم‌ها را با استفاده از فناوری‌های سه‌بعدی و عینک‌های مخصوص به صورت برجسته نشان می‌دهد.در تلویزیون‌های معمولی برای تشکیل تصویر از نقاط فوق العاده کوچکی به نام پیکسل استفاده می‌شود. این در حالی است که در یک تلویزیون سه‌بعدی، این پیکسل‌ها به دو قسمت تقسیم می‌شوند و یک قسمت از آنها برای ایجاد یک تصویر استفاده می‌شود و قسمت دیگر برای ایجاد یک تصویر مشابه دو تصویر اولی ولی با اندکی تفاوت با آن، در فاصله‌های خیلی نزدیک یا خیلی دور این دو تصویر روی یکدیگر افتاده و تصویر نهایی تقریباً نامشخص می‌شود.
در واقع درون این نمایشگرها به نظر می آید که فیلم ها دارای عمق بسیار بیشتری نسبت به نمایشگرهای دوبعدی است و تنها یک تصویر متحرک دوبعدی نیست. در تلویزیون های نسل جدید که تصویر سه بعدی ارائه می کنند، هیچ نیازی به استفاده از عینک های مخصوص نیست و بیننده به راحتی می تواند با یک فضای سه بعدی ارتباط برقرار کند.
جالب اینکه اگر برای اولین بار باشد که تصویر یک نمایشگر سه بعدی را تماشا می کنید، ممکن است یکه بخورید یا حتی کمی بترسید، به طور مثال ممکن است مقابل یکی از این تلویزیون های سه بعدی نشسته باشید و یکی از شخصیت های فیلم وسیله ای را به طرف شما پرتاب کند، اگر بار اولی باشد که این تلویزیون ها را تماشا می کنید، واکنش شما چیزی شبیه به این است؛ از جا می پرید و عکس العمل نشان می دهید تا چیزی به صورت شما برخورد نکند، یعنی تا این حد تصاویر سه بعدی، زنده و هیجان انگیز هستند.شرکت الکترونیکی فیلیپس در هنگام آزمایش این فناوری جدید به این نوع تاثیر بر بینندگان پی برد و تلاش خود را برای عملی شدن این ایده گسترش داد.متخصصان این شرکت که در واقع مخترعان این تلویزیون ها بودند، متوجه شدند که این نوع مانیتورها واکنش الکتریکی پوست (یعنی تغییر در قابلیت پوست در هدایت الکتریسیته که به دلیل محرک های حسی مثل ترس به وجود
می آید) را افزایش می دهند.
البته برخی از دانشمندان نیز معتقدند که تلویزیون های سه بعدی تاثیر منفی بر سلامت افراد دارند .در واقع این تلویزیون‌ها برای کودکان، سالمندان، زنان باردار و افرادی که دچار بیماری‌‌های حاد پزشکی هستند خطرناک است .چندی پیش گروهی از محققان هشدار داده اند که تماشای تلویزیون‌های سه بعدی می‌تواند سبب بروز حالت تهوع، استفراغ و گرفتگی عضلانی شود.  کودکان، سالمندان و زنان باردار گروه هایی هستند که بیشتر در معرض این مشکلات قرار
می گیرند.پژوهشگران همچنین معتقدند از آنجایی که  تماشای این تلویزیونها فشار غیر معمولی را به بدن وارد می‌سازد و به میزان شدیدی، چشم‌ها و مغز را دچار آشفتگی و پریشانی می‌کند، تماشای این تلویزیونها باعث حملات و غش در بیماران مبتلا به صرع می‌شود.این هشدارها آن قدر جدی هستند که سامسونگ یکی از بزرگ‌ترین شرکت های تجهیزات الکترونیکی دنیا، برای استفاده از تلویزیون های
سه بعدی در سایت شرکت توصیه هایی قرار داده است.
این شرکت   با اعلام اینکه ممکن است برخی افراد با مشاهده برنامه در این تلویزیون ها  دچار مشکلاتی چون حملات صرع، مشکل تخمین فاصله، سرگیجه و حالت تهوع ، انقباض عضلات، تشنج و حرکات
غیر ارادی مانند تکان‌های ناگهانی چشم و عضلات بدن شوند؛ از بینندگان این تلویزیون‌ها خواسته است بین زمان‌های تماشای خود استراحت‌های کوتاه مدت داشته باشند تا از اثرات جانبی در امان بمانند.در قسمت دیگری از این اعلامیه آمده است: « ممکن است برخی افراد در هنگامی که در معرض تصاویر یا نورهای خاصی که در بعضی از بازی‌های کامپیوتری و برنامه‌های پخش شده از این تلویزیون قرار می‌گیرند، دچار حملات صرع یا سکته شوند.»با این حال باید گفت تلویزیون های سه بعدی بخش تازه ای ازعصر مدرن است که به این سادگی ها
نمی توان از آن گذشت .
هیجان و جذابیتی که این تلویزیون ها برای مخاطبان ایجاد می کنند آینده بسیار درخشانی را برای آنها رقم زده است به نحوی که می توان گفت در آینده ای نه چندان دور باید شاهد فراگیری استفاده از این فناوری جدید در تمام نمایشگر ها و همچنین تولیدات رسانه ای باشیم.


افزایش قیمت دی وی دی باعث کاهش خریداران فیلمها میشود

ارسال شده توسط سجاد در 89/12/12:: 8:59 صبح

بخش فرهنگی :مدیر عامل موسسه رسانه‌های تصویری افزایش قیمت دی وی دی‌ها به 2500 تومان را عامل افزایش فعالیت شبکه قاچاق و کاهش مخاطب دانست.

محمدرضا عباسیان مدیرعامل موسسه رسانه‌های تصویری درباره افزایش قیمت دی وی دی‌ها به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه مدتی است که قیمت دی وی دی‌هایی که به بازار عرضه می‌شود افزایش پیداکرده‌است. قیمت دی وی دی‌ها از 1500 تومان به 2500 تومان افزایش یافته که این اقدام باعث کاهش مخاطبان موسسه رسانه‌های تصویری می‌شود.


حوصله همهمان سر رفت

ارسال شده توسط سجاد در 89/12/12:: 8:56 صبح

مراسم اسکار به تدریج و در طول این سال‌ها به مراسمی کسالت‌بار تبدیل شده است.


 قابل پیش‌بینی بودن برگزیدگان دیگر جایی برای جذابیت باقی نگذاشته است. این مراسمی است که می‌توان نام اغلب برندگانش را با کمی جست‌وجو در دنیای مجازی به دست آورد. آن‌قدر جایزه و مراسم قبل از اسکار برگزار می‌شود که می‌شود باتوجه به برگزیدگانش انتخاب‌های آکادمی را هم به درستی حدس زد. امسال هم کاملا واضح بود که «سخنرانی پادشاه» اسکارها را درو خواهد کرد و فینچر باز هم شانسی ندارد.

تام هوپر با فیلم متوسط و کاملا معمولی‌اش توانست شاهد موفقیت را در آغوش بگیرد؛ فیلمی که اگر در دهه‌های 60یا 70 ساخته می‌شد امکان نداشت بتواند حتی میان نامزدها قرار گیرد.حتی فیلم «شبکه اجتماعی» هم با آنکه به مراتب بهتر از «سخنرانی‌پادشاه» است اثر فوق‌العاده‌ای نیست. فینچر با بهترین ساخته یک دهه اخیرش نیز همچنان از پدیده شگفت‌انگیز هالیوود در دهه90، فاصله‌ای قابل توجه دارد؛ حتی اگر دیوید تامپسون که منتقد برجسته‌ای است ستایش‌های بی‌دریغی نثار «شبکه اجتماعی» کند و خود فیلم هم به دلایل فرامتنی مورد توجه قرارگیرد و البته در نحوه روایت و ساختار سینمایی نیز ریتم و روال بهتری نسبت به 2فیلم قبلی فینچر داشته باشد.

کوشش دنی بویل در «127ساعت» یا برادران کوئن در «شهامت واقعی» به مراتب چشمگیرتر بود و «قوی سیاه» آرنوفسکی به مفهوم هنر نزدیک‌تر. مهم‌تر از همه «سرآغاز» بود که به شکل غیرقابل درکی نادیده گرفته شد. فیلمی که به تلفیق هنرمندانه رویا و واقعیت می‌پردازد و درکنارپیچیدگی‌ برای مخاطب عام نیز قابل درک است همان‌گونه نادیده گرفته شد که پارسال «آواتار» کنار گذاشته شد.

می‌توان گفت که آکادمی سال‌هاست ساختار سینمایی را کنار گذاشته و تنها به مضمون چسبیده است؛ مضمونی که البته باید سهل‌الوصول باشد. فیلم درک نشده نولان تنها جوایز فیلمبرداری و جلوه‌های ویژه را می‌گیرد؛ اسکارهایی که آکادمی عموماً آنها را برای محصولات عظیم کنار می‌گذارد. نکته اینجاست که «سرآغاز» فیلمی از جنس «روز استقلال» نیست. وقتی کارگردانی تام‌هوپر بر بقیه گزینه‌ها ترجیح داده می‌شود نمی‌توان کل ماجرا را زیاد جدی گرفت. اینکه فیلمی با ساختاری تلویزیونی این میزان مورد توجه و عنایت قرارگیرد البته مسبوق به‌‌سابقه است و می‌توان فهرستی پرشمار از خطا و لغزش‌های اسکار ارائه داد.

شاید هم باید کمتر سخت گرفت تا بتوان کمی از ماجرا لذت برد. ماجرای فرش قرمز و درخشش ستاره‌ها، مزه پرانی مجری‌ها و...؛ دست‌کم اسکار امسال را در همین حد و حدود باید ارزیابی کرد؛ رقابتی میان متوسط‌ها که تازه میانشان فیلمی که از همه معمولی‌تر بود برنده شد.

وقتی همه‌چیز از قبل قابل پیش‌بینی است و فیلم برگزیده هم چنگی به دل نمی‌زند شاید بهتر باشد بیش از این ماجرا را جدی نگیریم.


سلامت فراموش شده مردان

ارسال شده توسط سجاد در 89/12/12:: 8:55 صبح

امسال نخستین سالی است که پس از اختصاص روزی برای سلامت مردان جامعه، هفته‌ای نیز با همین عنوان نامگذاری شده تا از ابعاد گوناگون مسئله سلامت مردان را مورد بررسی و توجه قرار دهد.

برنامه‌های روزهای مختلف هفته سلامت مردان به‌دنبال آن است که زنگ‌های خطر را به صدا درآورد تا با این کار، هم خودشان و هم جامعه، بیش از پیش به موضوع سلامتی و ایمنی مردان بیندیشند. شاید، در نگاه نخست طرح چنین موضوعی کمی عجیب به‌نظر برسد اما کافی است اندکی تامل کنیم تا دریابیم که در تقویم سالانه کشورها و گاه جهان، روزهایی در نظر گرفته می‌شود که آنچه را در طول سال به آنها کمتر توجه می‌کنیم، بیشتر دریابیم. این نامگذاری موجب می‌شود تا بار دیگر به خود و زندگیمان توجه کنیم و آنها را با مقیاس‌های زیست الگویی ملی- جهانی بسنجیم.

به گفته حسن امامی رضوی معاون سلامت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مردها 5برابر زنان در معرض آسیب‌های حوادث هستند این در حالی است که در بحث سلامت، گروهی که توجه کمتری به آنها شده، «مردان» هستند. شاید این امر به‌دلیل بافت سنتی جامعه ایرانی و مسئولیت مرد ایرانی در قبال خانواده باشد که وی را بیش از دیگران در معرض آسیب‌ها قرار می‌دهد، ضمن آنکه در مسیر گذر جامعه از سنت به مدرنیته نیز به‌نظر می‌رسد مردان بیش از زنان از عوارض آن آسیب می‌بینند.
در این زمینه، عباسعلی ناصحی مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در گفت‌وگو با ایرنا تصریح می‌کند: افزایش آمار طلاق در کشور از عوامل خطرزای اختلالات روانی مردان به شمار می‌رود که مواجهه با افسردگی و اقدام به‌خودکشی آنان را در پی دارد.‌ افزایش سن ازدواج در جامعه نیز یکی دیگر از عوامل خطرزای بروز اختلالات روانی در مردان است که البته این موضوع در مورد زنان نیز صدق می‌کند. پس از بیماری‌های روانی، دیگر عواملی که سلامت مردان را تهدید می‌کند سوء‌مصرف مواد‌مخدر و محرک، الکل و مشکلات شغلی، بیکاری، پرکاری، شیفت‌های شبانه و کمبود خدمات روانپزشکی عنوان شده است. معاون سلامت وزیر بهداشت در این باره می‌گوید: تنها در مورد مصرف‌سوء مواد‌مخدر، میزان آن در میان مردان 10برابر زنان ایرانی است.

محمداسماعیل مطلق، رئیس اداره سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت نیز به مناسبت هفته سلامت مردان اذعان می‌کند که 21/7درصد مردان کشور هر روز سیگار مصرف می‌کنند و میزان کلسترول آنها نیز 30‌درصد بیشتر از زنان است.
به گفته وی، حوادث ترافیکی و اعتیاد به‌ترتیب در مردان 5 و 10‌برابر زنان است. همچنین سقوط از بلندی در میان مردان حدود 3‌برابر زنان و حوادث ناشی از نیروهای مکانیکی، قتل و خشونت، بیماری‌های مزمن انسدادی ریه، بیماری‌های قلبی- ریوی، خودکشی، آسم، سوختگی، اسکیزوفرنی، ایدز و HIV مثبت در مردان نیز بیشتر از زنان است.

الهام میرزامحمدی معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هم می‌گوید: مردان ایرانی به‌دلیل وظایفی که برعهده دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های شغلی قرار می‌گیرند. وی می‌افزاید: سروصدا، ارتعاش، گرما، اشعه و نور، مواد شیمیایی، گردوغبار، مواد بیولوژیکی مانند باکتری و ویروس (در کارهای آزمایشگاهی)، استرس و متناسب نبودن شرایط محیط کار و نامناسب بودن وضعیت صندلی از جمله عوامل بیماری‌زا در محیط‌های کاری به‌شمار می‌رود و هم‌اکنون کمردرد و آسم شایع‌ترین بیماری‌های جسمی ناشی از کار نزد مردان است.

معاون سلامت وزیر بهداشت، دربرگیری بیماری‌های کاری را نیز در مردان بیش از زنان می‌داند و می‌گوید: به‌طور مثال، آمار سقوط مردان از ساختمان 3 برابر نسبت به زنان بیشتر است. جدای از بیماری‌های کاری، حوادث عمدی از جمله نزاع‌ها و خشونت‌ها نیز در میان مردان بیشتر است و سلامت آنها را تهدید می‌کند.

از دیگر بیماری‌های عمومی مردان در برگیری زیاد بیماری‌های قلبی و عروقی نسبت به زنان و همچنین سرطان پروستات و مثانه است. دکتر سید جلیل حسینی رئیس انجمن ارولوژی ایران در این باره هشدار می‌دهد بیماری‌های خطرناک و بدون علامت مردان رشدی فزاینده در جامعه ما دارد و باید حتما برای آن چاره‌ای اندیشید. او می‌گوید: تومور مثانه، تومور پروستات و نهفتگی ارگان زاینده نطفه در پسربچه‌ها از جمله بیماری‌های مهم و خطرناک مردان است. به گفته حسینی، سرطان مثانه یک بیماری بدون علامت است که تنها با خونریزی مختصر در مثانه و تغییر رنگ ادرار همراه است و طی سال‌های گذشته با موارد پیشرفته این بیماری در کشور مواجه بوده‌ایم، حال آنکه اگر این بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود با جراحی مختصر، درمان می‌شود و بیمار از طول عمر طبیعی برخوردار خواهد بود.

رئیس انجمن ارولوژی ایران با بیان اینکه تومور مثانه سالانه مرگ و میر زیادی به همراه دارد، می‌افزاید: در ایران تومورمثانه حدود 48‌درصد تومورها را به‌خود اختصاص داده است به‌گونه‌ای که از میان بیماری‌های مجاری ادراری، تومور مثانه از شایع‌ترین بیماری‌های مردان در سنین مختلف است.

به گفته وی، مصرف سیگار، مصرف طولانی مدت داروهای مسکن، عفونت‌های مزمن، سوابق ژنتیک و همچنین مواجهه شغلی با رنگ، ‌لاستیک و مواد شیمیایی از جمله عوامل خطر بروز تومور مثانه هستند.

حسینی تنها علامت سرطان پروستات را نیز تغییر در ادرار بیان می‌کند و می‌گوید: همه مردان پروستات دارند اما پروستات مردان از 40‌سالگی بزرگ می‌شود و برخی از این موارد می‌تواند سرطانی شود.

رئیس انجمن ارولوژی ایران هشدار می‌دهد: ‌متأسفانه سرطان پروستات در کشور بسیار زیاد شده است به‌گونه‌ای که تومور پروستات از 33‌درصد شیوع برخوردار است اگرچه درجه شیوع آن در جمعیت‌های مختلف تفاوت دارد. رئیس انجمن ارولوژی ایران در‌باره بیماری نهفتگی ارگان زاینده نطفه در پسربچه‌ها هم به‌عنوان یکی دیگر از بیماری‌های مردان ایرانی نام می‌برد و می‌گوید: اگر این بیماری در پسربچه‌ها شناخته نشود، می‌تواند در بزرگسالی و هنگام ازدواج برای آنها مشکل ایجاد کند. به این ترتیب هیچ نطفه‌ای در بدن آنها وجود نخواهد داشت، این در حالی است که با یک جراحی کوچک می‌توان مشکل را برطرف کرد.

او به همین دلیل توصیه می‌کند کودکان زیر یک سال تحت معاینه عمومی قرار بگیرند. کارشناسان عقیده دارند تغییر الگوی زندگی بسیار راهگشا است. همچنین سالی یک بار باید مردان از لحاظ سلامت جسمی و روانی مورد غربالگری قرار گیرند.
در این زمینه مردان برای مراجعه به موقع به پزشک معمولا توجه کمتری نشان می‌دهند و باید با آموزش آنها را به این امر ترغیب کرد. بنا‌ بر گزارش‌ها، هم‌اکنون امید به زندگی در میان مردان 8/71‌سال است در حالی که این رقم در زنان به 73‌سال می‌رسد. همین امر نشان‌دهنده توجه کمتر مردان به سلامتی خود و یا سخت بودن‌گذار جامعه برای آنان است.

با توجه به این وضعیت، به‌نظر می‌رسد نامگذاری هفته‌ای به نام «سلامت مردان» می‌تواند علاوه بر اطلاع‌رسانی، فرصتی را نیز برای توجه ویژه به مسائل و مشکلات جسمی آنان فراهم سازد. در این زمینه، وزارت بهداشت به‌عنوان متولی برگزاری هفته سلامت مردان برنامه‌هایی را با هماهنگی ستاد دانشگاه‌های علوم پزشکی در تهران و استان‌ها برگزار می‌کند. یکی از مهم‌ترین این برنامه‌ها، بهره‌گیری از همکاری حدود‌850 ارولوژیست در سطح کشور برای معاینه رایگان مردان است به‌گونه‌ای که به گفته حسینی، سال گذشته در هفته سلامت مردان حدود 15‌هزار معاینه و 25‌هزار مشاوره تلفنی توسط ارولوژیست‌های کشور انجام شد. رئیس انجمن ارولوژی ایران در این زمینه از معاینه رایگان کلیه و مجاری ادرار مردان توسط جمعی از ارولوژیست‌ها در روز سلامت مردان در مناطق مختلف کشور خبر داده است.


<   <<   11   12   13   14   15   >>   >



بازدید امروز: 66 ، بازدید دیروز: 44 ، کل بازدیدها: 1434073
پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ