راه ساده برای مقابله با سرطان - ₪ اس ام اس ₪
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

www.sajjad0.parsiblog.com - وبلاگ تفریحی سجاد صفر وبلاگ تفریحی سجاد صفر www.sajjad0.parsiblog.com - وبلاگ تفریحی سجاد صفر

 وبلاگ تفریحی سجاد صفر

سلام به دوستان خوبم .امیدوارم در این وبلاگ دقایق خوبی رو سپری کنید .برای آگاهی ازامکانات این وبلاگ خواهشمندم که تا آخر این صفحه  این وبلاگ رو مشاهده کنید.این وبلاگ هر روز آپدیت میشه .

 

در خبرنامه عضو شوید





Powered by WebGozar

راه ساده برای مقابله با سرطان

ارسال شده توسط سجاد در 89/12/12:: 9:2 صبح

علم و فناوری
 جسم انسان از میلیونها میلیون سلول تشکیل شده است که در کنار هم ، بافتهایی مانند ماهیچه‌ها ، استخوان و پوست را می‌سازند. اغلب سلولهای طبیعی بدن در پاسخ به تحریکاتی که از داخل و خارج بدن به آنها وارد می‌شود، رشد و تولیدمثل می‌کنند و در نهایت می‌میرند. اگر این فرایند در مسیر تعادل و صحیح خود اتفاق بیفتد ، بدن سالم می‌ماند و عملکرد طبیعی خود را حفظ می‌کند. اما مشکلات ، زمانی شروع می‌شود که یک سلول طبیعی دچار " جهش " و یا تغییر شده و به سلول سرطانی تبدیل می‌شود!یک سلول طبیعی ممکن است بدون هیچ دلیل واضحی به یک سلول سرطانی تبدیل شود، ولی در اغلب موارد ، تبدیل در اثر مواجهه مکرر با مواد سرطانزا مانند الکل و دخانیات صورت می‌گیرد. شکل ظاهری و نیز عملکرد سلولهای سرطانی شده با سلولهای طبیعی تفاوت دارد. جهش یا تغییر ایجاد شده در DNA یا ماده ژنتیکی سلول اتفاق می‌افتد. DNA همان مسئول کنترل شکل ظاهری و عملکرد سلول است. وقتی DNA یک سلول تغییر می‌کند، آن سلول با سلولهای سالم کنار خود تفاوت می‌یابد و دیگر کار سلولهای طبیعی بدن را انجام نمی‌دهد. این سلول تغییر یافته از سلولهای همسایه‌اش جدا می‌شود و نمی‌داند چه زمانی رشدش باید به پایان برسد و بمیرد. به عبارت دیگر سلول تغییر یافته از دستورها و علائم داخلی که سلولهای دیگر در کنترل آنها هستند، پیروی نمی‌کند و به جای هماهنگی با سلولهای دیگر خودسرانه عمل می‌کند.وقتی سلول " جهش یافته " تقسیم می‌شود ، به دو سلول جدید " جهش یافته " تبدیل می‌گردد و این فرایند به همین ترتیب ادامه می‌یابد تا همان یک سلول موذی به توده‌ای از سلولها که تومور نامیده می‌شود، تبدیل می‌گردد. گاهی این تومورها ، خوش خیم بوده و رشد نمی‌کنند. ولی در صورتی که سلولهای تومور رشد کنند و تقسیم شوند و سلولهای طبیعی اطراف خود را از بین ببرند و به نقاط دیگر بدن هم دست‌اندازی کنند، تومور بدخیم محسوب می‌شود. بزرگترین خطر تومورهای بدخیم ، توانایی آنها در حمله به بافتهای سالم و پخش شدن در بدن است و این همان متاستاز سرطان است. هر چه تومورها رشد کنند و بزرگتر شوند، جلوی رسیدن مواد غذایی و اکسیژن را به سلولهای سالم می‌گیرند و با پیشرفت سرطان ، سلولهای سالم می‌میرند و عملکرد و سلامت بیمار از بین می‌رود. اگر جلوی این فرایند گرفته نشود، سرطان به مرگ می‌انجامد.
 اگر چه تاکنون عامل سرطان به طور قطع شناسایی نشده است، ولی بنابر آمار ، 80 درصد از سرطانهارا به عوامل خوراکی (نوع تغذیه) ، محیطی (شرایط زیست محیطی و کار) ، استعمال دخانیات و عوامل غیر قابل اجتناب (عامل ارث) نسبت می‌دهند. از این رو دانشمندان راه های بسیار ساده ای برای مقابله با سرطان ها   پیشنهاد می دهند که بیشتر با پیشگیری و ایجاد تغییرات در سبک زندگی افرد میسر است . بر اساس تحقیقات انجام شده در مؤسسه تحقیقات سرطان آمریکا و بنیاد جهانی تحقیقات سرطان، داشتن یک رژیم غذایی سالم ،خودداری از نوشیدن مشروبات الکلی ،تمرینات منظم ورزشی و شیوه زندگی فعالانه(فعالیت جسمانی) می تواند در حدود 40 درصد خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش داده و ده‌ها هزار نفر را از ابتلا به سرطان روده بزرگ،سرطان معده،سرطان پروستات نجات دهد.بر اساس این گزارش، تغییرات ساده در شیوه زندگی افراد می‌تواند از 27 درصد سرطانها پیشگیری کند.
ارزیابی سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد که هر سال
 12/7 میلیون نفر در جهان به بیماری سرطان مبتلا می‌شوند و سالانه حدود 7 میلیون نفر به دلیل سرطان جان خود را از دست می‌دهند.یکی از کارشناسان بنیاد جهانی تحقیقات سرطان گفت : "بسیار ناراحت کننده است که در سال 2011 هنوز انسانها به دلیل سرطان جان خود را از دست می‌دهند،در حالی که با داشتن وزن مناسب،رژیم غذایی سالم،فعالیت بدنی کافی و رعایت دیگر عوامل مؤثر در شیوه زندگی می توان از سرطان پیشگیری نمود. "سازمان ملل متحد از بیماران سرطانی کشورهای مختلف جهان درخواست نموده تا با خوردن غذای سالم،خودداری از استعمال دخانیات و داشتن فعالیت جسمانی با سرطان مبارزه نمایند.
بر اساس ارزیابیهای انجام شده توسط سازمان بهداشت جهانی،فعالیت جسمانی اندک دلیل اصلی 20 تا 30 درصد سرطانها،دیابت و بیماریهای قلبی است.





بازدید امروز: 3 ، بازدید دیروز: 5 ، کل بازدیدها: 1432277
پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ