مغز از تمامی رایانه های جهان پیچیده تر است - ₪ اس ام اس ₪
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

www.sajjad0.parsiblog.com - وبلاگ تفریحی سجاد صفر وبلاگ تفریحی سجاد صفر www.sajjad0.parsiblog.com - وبلاگ تفریحی سجاد صفر

 وبلاگ تفریحی سجاد صفر

سلام به دوستان خوبم .امیدوارم در این وبلاگ دقایق خوبی رو سپری کنید .برای آگاهی ازامکانات این وبلاگ خواهشمندم که تا آخر این صفحه  این وبلاگ رو مشاهده کنید.این وبلاگ هر روز آپدیت میشه .

 

در خبرنامه عضو شوید





Powered by WebGozar

مغز از تمامی رایانه های جهان پیچیده تر است

ارسال شده توسط سجاد در 89/11/5:: 11:1 عصر

دانشمندان دانشگاه استنفورد به تازگی و با استفاده از تکنیک تصویربرداری جدیدی چهره ای متفاوت از ساختار مغز را به نمایش گذاشته و اعلام کردند تعداد اتصالات و ترکیبهای به کار گرفته شده در مغز انسان از اتصالات و کلیدهای تمامی رایانه های جهان بیشتر است. 

به گزارش خبرگزاری مهر، این تصاویر جدید نشان می دهند که هر یک از سیناپسها بیشتر به یک میکروپردازشگر شباهت دارند تا یک کلید ساده خاموش و روشن کردن جریان امواج مغزی و مغز انسان نیز از صدها تریلیون از این نوع میکروپردازشگرها برخوردار است. 

 

این یافته ها بر اساس تکنیک تصویربرداری جدیدی ارائه شده اند که در آن قطعات تصویری به شکل مدلی سه بعدی در کنار یکدیگر قرار می گیرند. محققان برای ثبت تصویر در مطالعات خود از بافت مغز موش استفاده کرده اند و محققان این بخشها را به گونه ای تغییر دادند تا سیناپسها در هنگام تصویربرداری به رنگ سبز فلورسانت بدرخشد. 

 

به گفته "استفن اسمیت" استاد فیزیولوژی مولکولی و سلولی دانشگاه استنفورد این تصاویر جدید نشان می دهند مغز تا چه اندازه نسبت به دیدگاه پیشین انسان پیچیده است. 

 

نتایج این مطالعات نشان می دهند یک سیناپس به خودی خود بیشتر به یک میکروپردازشگر مجهز به ذخیره حافظه و بخشهای پردازشگر شباهت دارد تا یک کلید روشن و خاموش کردن سیگنالهای مغزی، در واقع یک سیناپس می تواند از هزاران کلید روشن و خاموش مولکولی برخوردار باشد و از این رو می توان گفت تعداد کلیدهای موجود در مغز یک انسان بسیار بیشتر از تمامی اتصالات رایانه ای و اتصالی بر روی زمین است. 

 

بر اساس گزارش سی نت، به بیانی دیگر مغز انسان یکی از بهت آورترین شبکه های پیچیده جهان است و دانشمندان قصد دارند اطلاعات بیشتری را درباره سیناپسها جمع آوری کرده و دریابند در هنگام یادگیری یا احساس درد و ناراحتی این بخشهای حیاتی مغز چه تغییری می کنند.





بازدید امروز: 35 ، بازدید دیروز: 125 ، کل بازدیدها: 1432910
پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ