ارسال شده توسط سجاد در 90/10/7:: 5:24 عصر

پژوهشگران تاکید می کنند که خندیدن به درمان یا کاهش برخی بیماری ها مثل دیابت، اگزما، آسم و بیماریهای قلبی کمک میکند.
این پژوهشگران افزودند که خندیدن سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و با عفونت و برخی حالت های افسردگی مبارزه می کند. آنها دریافتند که 15 دقیقه خندیدن می تواند 40 کالری را بسوزاند و 10 دقیقه خنده که همراه با حرکت شکم باشد، دردها را کاهش می دهد.
تحقیقات همچنین ثابت کرده است که خندیدن به میزان مناسب دهها موارد بیماری را درمان می کند اما این را هم باید در نظر گرفت که خندیدن بیش از اندازه ممکن است مشکلاتی را برای سلامتی ایجاد کند.
بر پایه این گزارش، خنده به عنوان یک پاسخ جسمی و روانی به مطالب یا صحنه های خنده دار به شمار می رود و در جریان آن پرده دیافراگم منقبض و صدایی تکراری از حنجره، دهان و حفره بینی شنیده می شود و همزمان با آن نیز نزدیک به 50 عضله به ویژه در اطراف دهان به حرکت در می آید و در برخی موارد، اشک از چشمان جاری می شود.
دکتر رامو مورا ریبول، متخصص خنده و سلامت گفت: خنده به 4 طریق به بهبود سلامتی کمک میکند به گونهای که میتواند عضلات را به حرکت درآورده و سیستم دفاعی بدن و ترشح هورمون را تحریک کند.
خنده می تواند همچنین احساس مثبت بودن را در فرد ایجاد کند و کیفیت زندگی او را بهبود بخشد و علاوه بر این، راه را برای تدوین راهبردهای بهتر به منظور برخورد با فشارهای مختلف هموار کند و مهارت های اجتماعی را افزایش دهد.
تاثیر خنده به ویژه بر سیستم دفاعی بدن و سطح ترشح هورمون، توجه نخست پژوهشگران را به خود جلب کرده است به گونه ای که خنده سطح سلولهای طبیعی مبارز بدن و سطح مسکن های طبیعی را افزایش داده و فعالیت های ضد عفونتی را بهبود بخشیده و سطح هورمون کورتیزون را کاهش دهد.
برخی پژوهشها نشان داده است که خنده سطح هورمونهای اکسی توسین ( oxytocin )، ملاتونین (melatonin)، دوپامین (dopamine) و سروتونین (serotonin) را افزایش می دهد.
اما تاثیر بدنی مستقیم خنده شامل بهبود تنفس و استراحت عضلات است و ثابت شده است که خنده همچنین نه تنها بر قلب، ریه ها و عضلات بلکه بر رودهها نیز تاثیر مثبت می گذارد و باعث تغییرات باکتریایی مفید میشود لذا تکیه فراوانی به خنده به عنوان درمان بیماریهای مختلف وجود دارد.
کلمات کلیدی :
ارسال شده توسط سجاد در 90/10/7:: 5:21 عصر
غمگین نباش! تو کار درستی کردی... درستش همینه که هرچی تو دلت هست بهش بگی. چه خوب چه بد! تا وقتی که دلخوری هایت رو ازش پنهان کنی. اون این امکان رو پیدا نمی کنه که دلایل خودش رو برایت توضیح بده و اگه این فرصت رو پیدا نکنه. همیشه این امکان وجود داره که تو توی دلت حکمی درباره اش صادر کنی و بدون اینکه فرصت دفاع بهش داده باشی محکومش بکنی و این خلاف قاعده دوست داشتنه.
زندگی زوجین مانند یک بازی است که مهره های آن دائم در حال جابه جایی هستند. در بهترین حالت آن دو نفر مانند چراغ مه شکن هستند و راه یکدیگر را روشن می کنند. همچنین نقاط ضعف هم را آشکار می نمایند که موجب رشد دو طرف و پایداری علاقه می شود.
اینکه دیگران دوستمان داشته باشند یا نه کاملاً به خود ما بستگی دارد به اینکه چگونه رفتار می کنیم و چگونه با دیگران کنار می آییم.
اکثر ما دوست داریم دیگران دوستمان داشته باشند. انگار زندگی بهتر می شود. اینکه دیگران دوستمان داشته باشند یا نه کاملاً به خود ما بستگی دارد به اینکه چگونه رفتار می کنیم و چگونه با دیگران کنار می آییم. خیلی وقت ها آن طور که باید با مردم برخورد صحیح نداریم. ما می گوییم می خواهیم دیگران ما را همین طور که هستیم دوستمان داشته باشند.
این بدان معناست که ما کارهایی را که باید انجام بدهیم نمی دهیم و قصد تغییر دادن راه و روش خود را نیز نداریم. خیلی راحت می گوییم چرا نمی توانند من را همین طور که هستم بپذیرند و دوست داشته باشند؟
واقعیت این است برای اینکه دوستمان بدارند. باید دوست داشتنی باشیم.
دشمنی
دوست داشتنی شدن کار زیاد سختی نیست. برای شروع بهتر است وقتی با دیگران روبه رو می شوید. لبخند بزنید و با روی باز با آنها صحبت کنید. رفتاری دوستانه و صمیمی داشته باشید. از مشکلات آنها با خبر شوید و سعی کنید درکشان نمایید و به احساساتشان توجه کنید. وقتی با دیگران روبه رو می شوید بلافاصله سلام کنید. منتظر نمانید آنها سلام کنند. آنها را به اسم کوچک صدا بزنید. نشان دهید که از دیدنشان خوشحال هستید. طوری رفتار کنید که انگار از زندگی حسابی لذت می برید. همیشه به خوبی ها فکر کنید. حتی اگر زیاد هم مایل نیستید خود را مثبت نشان دهید هرگز شکایت نکنید.
مهم ترین قواعد دوست داشتن
هنگام صحبت با همسر خود توجه داشته باشید که زمان و مکان صحیحی را انتخاب کرده اید. نباید با طعنه یا خشونت صحبت کرد. احساسات خود را هنگام گفتگوهای منطقی زیاد به بازی نگیرید. از گله کردن بپرهیزید. به یک توافق برسید. تشویق و تحسین در زندگی های موفق نقش بسیار مهمی برعهده دارند.
حضرت امام حسن عسکری (ع) : دوستی نیکان به نیکان ثواب است برای نیکان ، و دوستی بدان به نیکان بزرگواری است برای نیکان ، و دشمنی بدان با نیکان زینتی است برای نیکان ، و دشمنی خوبان با بدان رسوایی است برای بدان .
"تحف العقول ، ص 517"
اثرات مثبت اندیشی در بهداشت روان
در دنیای لجام گسیخته کنونی که مادیات همه چیز را تحت الشعاع قرار داده است، عواطف، احساسات، بشردوستی و نوع پرستی می رود که به فراموشی سپرده شود. در دنیایی که فقر و تندگستی، جنگ و خونریزی، فساد و تباهی هر روز رو به افزایش است؛ چیزی جز پشتوانه معنوی، مثبت اندیشی، و جز تغییر و تحول درونی نمی تواند بشر را از این همه نابسامانی و از هم گسیختگی های روحی و از هم پاشیدگی های روانی نجات دهد. بنابراین: دیگران را دوست داشته باشیم تا دوست داشتنی شویم.
کلمات کلیدی :