اسفند 89 - ₪ اس ام اس ₪
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

www.sajjad0.parsiblog.com - وبلاگ تفریحی سجاد صفر وبلاگ تفریحی سجاد صفر www.sajjad0.parsiblog.com - وبلاگ تفریحی سجاد صفر

 وبلاگ تفریحی سجاد صفر

سلام به دوستان خوبم .امیدوارم در این وبلاگ دقایق خوبی رو سپری کنید .برای آگاهی ازامکانات این وبلاگ خواهشمندم که تا آخر این صفحه  این وبلاگ رو مشاهده کنید.این وبلاگ هر روز آپدیت میشه .

 

در خبرنامه عضو شوید





Powered by WebGozar

قصه‏های طنزآمیز در ناکجاآباد تاریخ!

ارسال شده توسط سجاد در 89/12/1:: 12:49 عصر

گزارشی از تولید سریال «اوسنه پادشاهی» به روایت امرالله احمدجو
«اوسنه پادشاهی»، قصه است نه داستان
صحبت کردن درباره داستان این مجموعه، کار چندان راحتی نیست چون خود کارگردان کار هم معتقد است سریال، داستان ندارد و به جایش متشکل از پنج قصه است. امرالله احمدجو در این‌باره می‏گوید: «برخلاف خیلی‏ از سریال‏ها و مجموعه‏های تلویزیونی که براساس یک داستان شکل می‏گیرند، این سریال ساختاری داستان‌گونه ندارد.»
به‌نظر او قصه و داستان با هم فرق می‏کنند: «داستان، متکی بر یکسری روابط علت و معلولی است که در سراسرش یک منطق واقعی رعایت می‌شود اما در قصه، اتفاق‏ است که ماجرا را پیش می‏برد و دلیلی هم برای منطقی بودنش وجود ندارد.»
او ادامه می‏دهد: «مثلا وقتی در یکی از قصه‏ها ساکنان یک شهر قرار می‏گذارند کفتری را رها کنند تا روی شانه هر کس که بنشیند شاه قلمدادش کنند و آن‌وقت کبوتر، اتفاقی می‌رود و روی شانه درویشی که از کنار شهر رد می‏شده می‏نشیند، آن موقع است که دیگر منطق جایی ندارد و تکلیف بیننده کاملا روشن است که تا پایان قصه نباید به دنبال روابط علی و معلولی و موقعیت‏های حقیقی بگردد.»
 اتفاق در ناکجا آباد تاریخ
شخصیت‏ها، مکان و زمان شکل گرفتن این مجموعه، همگی خیالی‏اند و هیچ شباهتی به هیچ دوره تاریخی ندارند. به گفته کارگردان، قصه در یک ناکجا آباد تاریخی اتفاق می‏افتد؛ جایی به اسم کولی‏آباد که در هیچ کجای دنیا وجود ندارد: «قصه‏ در یک دنیای فانتزی شکل می‏گیرد و متعلق به هیچ زمان تاریخی نیست. لباس‏ها، مدل موها و حتی دکورها، هیچ کدام کمترین شباهتی به هیچ دوره تاریخی ندارند. برای اینکه حتی این حالت فانتزی در تمام قسمت‏ها حفظ شود، حتی آمده‏ایم مختصری از وسایل امروزی که به اصطلاح برای زندگی در دنیای مدرن تولید شده‏اند را هم وارد صحنه کرده‏ایم تا هم طنزآمیزتر شود و هم بیننده را کاملا متوجه سازد که کار، متعلق به هیچ دوره تاریخی نیست.»
به گفته او حتی از نظر مکانی هم نمی‏توان تشخیص داد کار به کدام شهر یا روستا تعلق دارد: «لهجه شخصیت‏ها آمیخته‏ای از چند گویش فارسی، کرمانی، بختیاری، همدانی و... است. نمی‏توان گفت دقیقا کجایی‏اند و قصه در کدام قسمت کشور درحال شکل گرفتن است در واقع لهجه‏، وابسته به هیچ جایی نیست اما در عین حال اصطلاحاتی از هر شهر را در خود جا داده است؛ کولاژی است از لهجه‏ای مختلف.»
 اوسنه پادشاهی، ادامه روزی روزگاری نیست
خیلی‏ها گفته‏اند که اوسنه پادشاهی در ادامه روزی روزگاری تولید شده و قرار است به نوعی قسمت دوم این مجموعه باشد اما به گفته احمدجو، این دو هیچ ربط محتوایی به هم ندارند و به هیچ وجه در ادامه هم نیستند. او می‏گوید: «شاید اوسنه از نظر لحن، فضا و حتی بعضی شخصیت‏ها با روزی روزگاری مشابه باشد اما اصلا ادامه آن نیست.
این سریال از 25 قصه تشکیل شده که هر کدام در چند قسمت روایت می‌شود. فقط بلندترین این قصه‏ها که 9 قسمت طول می‏کشد، تا حدی به حال‌وهوای روزی روزگاری نزدیک است و شاید تنها عامل اشتراک محتوایی‌شان در همین قسمت‏ها باشد.این قصه «خاله‌لیلا» است و در همان لوکیشن اجرا شده و تا حدی قرار است خاطرات آن دوره را تداعی کند.»
کارگردان این سریال درباره استفاده از بازیگران روزی روزگاری توضیح می‏دهد: «درست است حسام بیگ و بسیم بیگ سریال روزی روزگاری الان در این مجموعه همراهی‏مان می‏کنند اما نقش‏های مشابه قبل را ندارند. محمود پاک نیت دیگر نقش قبلی را ندارد، پادشاه است و محمد فیلی، تلخکش اما روابط و بحث‏های طنزآمیزی که در روزی روزگاری داشتند، هنوز هم پابرجاست.»
 جای خالی رفتگان
به گفته کارگردان، قرار بوده برای قصه خاله لیلا، همه بازیگران روزی روزگاری، هرچند در نقش‏های کوتاه، دور هم جمع شوند اما هیچ وقت این اتفاق نمی‏افتد چون جای خالی خسرو شکیبایی، حسین پناهی و جمشید اسماعیل خانی، هرگز پرشدنی نیست. احمدجو می‏گوید: «قصه خاله لیلا را بیشتر به یادبود مرادبیگ و خود خاله لیلا آوردم و به‌عنوان طولانی‏ترین قسمت، انتخابش کردم. خسرو شکیبایی کنار ما نبود و ژاله ‌علو هم به‌دلیل کهولت سن، نمی‏توانست گروه را بیشتر از چند قسمت همراهی کند. چون بیشتر قسمت‏ها در فضای باز اطراف اصفهان فیلم‏برداری می‏شد و صلاح نبود در کنار گروه قرار گیرد و نقشی طولانی داشته باشد. متاسفانه ما خیلی از بازیگران اصلی شخصیت‏هایمان را در این چند سال از دست دادیم.» اما همانطور که از صحبت‏هایش پیداست گویا قرار است جمشید مشایخی به جمع بازیگران قصه 9 قسمتی بپیوندد و نقش رئیس راهزنان را ایفا کند.
 قصه‏ها به‌دنبال هم نیستند
قصه‏های این مجموعه در عین وحدتی که دارند، دنبال هم نیستند و در کنار هم معنا پیدا نمی‏کنند. به گفته احمدجو، استقلال قصه‏ها به صورتی است که هرکس بدون اینکه قسمت‏های قبل را دیده باشد، به‌راحتی می‌تواند از ابتدای هر قصه با مجموعه همراه شود. او می‏گوید: «علاوه بر اتفاق‏هایی که مخصوص هر قصه است، روایتی هم در کل این 50 قسمت، پی گرفته می‌شود. مثلا رقابت عشقی بین پهلوان و ولیعهد پادشاه خیالی، روایت اصلی این مجموعه است که سایر قصه‌ها در متن آن اتفاق می‌افتند اما هر قصه، مجزا از دیگری استقلال دارد.»
 مفرح در عین حال با معنا
چگونگی شکل‌گیری این مجموعه، به سفارش شبکه سوم سیما برای ساخت یک کار طنز برای پخش هرشبی بر می‏گردد. اما اینکه کارگردان این مجموعه پس از روزی روزگاری و تفنگ سر پر، چگونه توانسته است سراغ کار طنز رود، مسئله‏است که در باره‏اش می‏گوید:« من از اول با کار طنز، به معنایی که اخیرا شاهدش هستیم موافق نبودم. اینها کار طنز نیستند، کمدی‏هایی‏اند که مقداری به لودگی اشتباه گرفته می‏شوند و هیچ معنا و مفهومی‌درون‌شان نیست. وقتی به من پیشنهاد شد کاری را با درون مایه طنز انجام دهم، به این فکر افتادم دنبال کاری مفرح اما در عین حال با معنا بروم که صرفا برای سرگرمی ‌ساخته نشده و بیشتر از هرچیز به اخلاق، پایبند باشد.
از سوی دیگر سعی کردم در این کار، جوانان امروز را با فرهنگ وسیعی از عبارت‌ها و ضرب‌المثل‌های اصیل ایرانی آشنا کنم». به گفته او کسانی که کارهای قبلی‏اش را دیده باشند خوب می‏دانند که او با طنز و کمدی غریبه نیست و در تمام کارهایش، لحن طنزآمیزی به کار می‏گیرد که هم برای مخاطب جالب است و هم او را می‏خنداند: «استفاده از تکه کلام‏های ساده مثل «التماس نکن» که در زمان پخش روزی روزگاری، میان مردم باب شده بود و در هر جمعی تکرار می‏شد می‌تواند نمودی از همان طنز باشد که در این مجموعه‏ هم به تعداد زیادی وجود دارد.»
 اواخر تابستان پخش می‌شود
سریال، اوایل اردیبهشت امسال در شهر اصفهان کلید خورد و از همان ابتدا هم قرار بود تمام لوکیشن‌هایش در شهر اصفهان و اطراف آن انتخاب شود.
کارگردان در این باره توضیح می‏دهد: «لوکیشن اصلی سریال، محلی به نام «باغ بهادران»؛ یکی از توابع نزدیک اصفهان در کنار زاینده‌رود است و به‌جز چند بازیگر اصلی و شناخته شده سریال، باقی بازیگران، که چیزی حدود 80 درصد را تشکیل می‏دهند، همگی اصفهانی‏اند.»
به گفته احمدجو، کار تدوین سریال، همزمان با تصویربرداری در حال انجام است و تا الان، بخش بیشتری از کار، تدوین شده است: «در حال حاضر، حدود دو سوم کار به اتمام رسیده و یک تدوین ابتدایی هم رویش انجام شد. به عبارتی ما تقریبا 1500 دقیقه آماده برای پخش داریم. براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، کل کار باید 2000 دقیقه باشد و تا تابستان، به اتمام برسد.» به گفته او اوسنه پادشاهی در 50 قسمت 40 دقیقه‌ای اواخر تابستان و اوایل مهر، از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد.
 عوامل سریال «اوسنه پادشاهی»
این مجموعه به نویسندگی و کارگردانی «امرالله احمدجو» تهیه شده است و انوشیروان ارجمند، محمود پاک‌‌نیت، محمد فیلی، آتش تقی‌پور، پرویز بزرگی، حسن اکلیلی، فریدون سورانی، بهروز مسروری، فردوس کاویانی و سیف‌الله نامداری در آن بازی می‌کنند. جالب اینجاست که گویا فردوس کاویانی، قرار است در قسمت‏های مختلف این مجموعه در چهار نقش با گریم‏های متفاوت ظاهر شود و باری از دوش طنز کار را به‌عهده بگیرد.
به گفته کارگردان این مجموعه، ژاله علو، برزو ارجمند، جمشید مشایخی، فریبا کوثری و رضا بابک نیز قرار است در بخش‌هایی از این مجموعه ایفای نقش کنند. گویا جدا از این بازیگران، تعدادی از بازیگران اصفهانی مانند: اکبر دباغیان، بهزاد داوری، فاضل فاضلی، پری کربلایی، آسیه کلانی، سپیده مظاهری، شمس، جبیری و راحیل گلکار هم به کار اضافه شده‌اند تا کار، بیشتر رنگ و بوی محلی پیدا کند.
دیگر عوامل این مجموعه هم عبارتند از: مدیر تصویربرداری: محمد افسری، طراح صحنه و لباس: محسن نوروزی، طراح چهره‌پردازی: احسان روناسی، صدابردار: حسین حجازی، تدوین: مهدی جودی و مجری طرح: موسسه فرهنگی میثاق فیلم.


راهنمایی هایی برای پرسش های پیش از ازدواج

ارسال شده توسط سجاد در 89/12/1:: 12:49 عصر

بیشتر مشاجره‌های لفظی میان زن و شوهرها از حرف‌هایی که میان آن‌ها رد و بدل می‌شود، برمی‌خیزد؛ حرف‌هایی که یا نشان‌دهنده‌ی اختلاف نظر درباره‌ی عقاید و سلایق آن‌هاست یا قرار است منجر به یک تصمیم مشترک برای یکی از امور زندگی شود. اما چرا این اختلافات در دوران آشنایی پیش از ازدواج مجال بروز پیدا نمی‌کنند؟


دلیل اول آن است که تا زمانی که دو نفر زیر یک سقف نروند و زندگی مشترکشان را شروع نکنند، کمتر ممکن است حرف‌هایی از این دست پیش بیاید و دلیل دیگر آن‌که اگر هم پیش بیاید، رودربایستی‌ها و ملاحظات باعث می‌شود، طرفین حرف خود را فروبخورند.
 
پس اگر دختر و پسر در دوران آشنایی پیش از ازدواج در چنین مواردی حرفی پیش بکشند و بدون خودسانسوری و واقع‌بینانه نظر خود را بگویند و نظر طرف مقابل را بشنوند، می‌توانند دوران زناشویی بهتری را برای خود متصور باشند
 

 
دقت کنید که هیچ‌یک از محورهای پیشنهادی گفت‌وگو که در ادامه می‌خوانید، برای ارزش‌گذاری رفتار شما یا طرف مقابلتان نیست؛ هدف، تنها روشن شدن تفاوت‌ها است. تفاوت‌هایی که اغلب یکی از این سه حالت را دارند: مفید و مکمل هم، قابل اغماض و مدیریت، غیرقابل اغماض و مدیریت‌.
 
 
محاسن خانواده‌ها؛ محور اول

هر یک از طرفین، ابتدا از نظر خود، محاسن خانواده‌ای را که در آن بزرگ شده‌ است، برشمرده و سپس به طرف مقابل فرصت دهد تا بگوید آیا او هم مواردی را که به‌عنوان ارزش‌ها و محاسن خانواده‌ی همسر آینده‌اش شنیده است، «ارزش» و «حُسن» می‌داند؟
نکته: ممکن است رفتاری که شما همیشه به‌عنوان یکی از خوبی‌های خانواده و اقوام خود می‌پنداشته‌اید، در نظر همسر آینده‌تان، یک رفتار ناپسند یا مشکل‌ساز تلقی شود.
 
 
معایب خانواده‌ها؛ محور دوم

هریک از طرفین، ابتدا باید بر اساس معیارهای عرفی جامعه، معایب خانواده‌ای را که در آن بزرگ شده است، برشمرده و بگوید که آیا این معایب در زندگی شخصی و مشترک با همسر آینده‌اش مشکل‌ساز خواهد بود یا نه؟ (اگر مشکل‌ساز خواهد بود، تا چه اندازه؟)
همچنین صادقانه بگوید که افکار و رفتار خودش نیز تحت تأثیر این خلقیات غلط خانوادگی هست یا نه؟ (اگر تحت تأثیر است، تا چه اندازه؟)
سپس طرف مقابل بدون تعارف و رودربایستی باید بگوید که آیا می‌تواند با چنین روحیاتی کنار بیاید یا نه؟
 
 
زمان بچه‌دار شدن؛ محور سوم

هریک از طرفین باید نظر خود را درباره‌ی زمان بچه‌دار شدن بگوید.
ممکن است شما معتقد باشید بلافاصله پس از ازدواج باید بچه‌دار شد. این عقیده تنها مختص به کسانی که دیر ازدواج می‌کنند و نگران فاصله‌ی سنی خود و فرزندشان هستند نیست، بل‌که کسانی هم هستند که معتقدند با زود آمدن بچه، زن و شوهر بیشتر وابسته‌ی هم می‌شوند و رفتارهای کودکانه‌ی خود را  زودتر کنار می‌گذارند.
در این میان عده‌ای هم معتقدند همین‌طور که زندگی سر و سامان می‌گیرد، بچه‌ی زودآمده هم از آب و گل در می‌آید و همه‌ی دردسرهای اول زندگی با هم تمام می‌شود.
اما شاید طرف مقابل شما از آن‌هایی باشد که معتقدند چند سال اول زندگی را باید در غیاب بچه خوش بود و گشت و گذار کرد یا از آن‌هایی که عقیده دارند تا رفاه کامل برقرار نشود، نباید بچه‌دار شد. پس در این موارد به صراحت صحبت کنید.
 
 
تعداد بچه‌ها؛ محور چهارم
هریک از طرفین باید نظر خود را درباره‌ی تعداد بچه‌ها بگوید.
ممکن است شما معتقد به تک‌فرزندی باشید و معتقد باشید یک ده آباد بهتر از صد شهر خراب است و یا اصلا حوصله‌ی بیش از یک بچه را نداشته باشید.
شاید هم برعکس؛ عقیده داشته باشید که بچه‌ی یکی‌یک‌ دانه، خل و دیوانه می‌شود و بچه باید هم‌بازی داشته باشد و یا بیش از یکی باشد تا در سنین بالاتر تنهایی شما را بیش‌تر پر کند.
حالت دیگر این است که شما معتقد به جوری جنس باشید؛ یعنی بگویید بچه‌دار شدن را باید حتی‌الامکان تا وقتی هم که فرزند پسر داشت و هم فرزند دختر ادامه داد.
پس عقیده‌ی ‌خود را ـ هرچه که هست ـ در این مورد پنهان نکنید.
 
 
تربیت بچه‌ها؛ محور پنجم
هریک از طرفین باید نظر خود را درباره‌ی نحوه‌ی تربیت بچه‌ها بگویند.
ممکن است شما معتقد باشید که هنوز هم روش‌های سنتی تربیت و سخت‌گیری به بچه از همان سنین طفولیت، مطمئن‌ترین راه برای حفظ او در مسیر صحیح رشد فکری است.
شاید هم معتقد به روش‌های نوین تربیتی باشید و یادگیری روش درست تربیت بچه را مستلزم مطالعه‌ی کتاب‌های روان‌شناسی تربیت بدانید.
کسانی هم هستند که می‌گویند باید کتاب‌های تربیتی را خواند اما این روش‌ها را با در نظر گرفتن واقعیات و شرایط فرهنگی جامعه به‌کار بست.
در هرحال فراموش نکنید که در بحث تربیت، جدال سخت‌گیران و آسان‌گیران و نیز نبرد سنت و مدرنیزم یکی از زمینه‌های بروز اختلاف است.
 
 
دایره‌ی همدلی و پایبندی؛ محور ششم
همدلی و پایبندی برای هرکس تعریف خاص خود را دارد.
ممکن است شما نوع برخورد یا نوع پوشش همسرتان در محافل خانوادگی یا عمومی را نشان‌دهنده‌ی میزان پایبندی او به زندگی مشترکتان بدانید.
یا ممکن است شما به همسرتان اعتماد کامل داشته باشید، اما باز هم به‌خاطر ناپسند شمردن رفتارهای برخی اشخاص دیگر ـ اعم از مرد و زن و فامیل و غیرفامیل ـ متوقع همدلی و همکاری او در محدود کردن ارتباطات‌ خود با آن‌ها باشید.
این هم ممکن است که شما نگران گذشته‌ی نامزدتان باشید.‌
اما درهرحال دو چیز را از یاد مبرید:
اول این‌که؛ هرگز نمی‌توانید متوقع قطع ارتباط همسرتان با والدینش باشید.
دوم این‌که؛ از ماجراهای گذشته‌ی خود، آن‌چه را که ممکن است در آینده برای زندگی مشترکتان مشکل‌ساز شود، ناگفته نگذارید و متقابلا به نامزدتان نیز این را یادآور شوید، اما در گذشته‌ی یکدیگر بیش از این جست‌وجو نکنید.
 
 
خرج کردن؛ محور هفتم
از نظر شما چه هزینه‌هایی خرج لازم و چه هزینه‌هایی خرج زائد هستند؟
ممکن است کاری که شما به حساب صرفه‌جویی خود می‌گذارید، همسر آینده‌ی شما به پای خساست شما بگذارد.
در اطراف خود، چه کسی را ولخرج، چه کسی را خسیس و چه کسی را مدبر می‌دانید؟ نمونه‌هایی از ولخرجی، خساست و تدبیر آن‌ها را مثال بزنید.
مثلا ممکن است شما هدایا و کادوهای متقابل مناسبتی را باعث افزایش محبت بین اعضای خانواده یا اقوام بدانید و ممکن است آن را نوعی ولخرجی و عرصه‌ای برای بروز چشم و هم‌چشمی‌ها تلقی کنید.
شاید هم نفس عمل را ستایش کنید اما معتقد باشید که باید در هر مورد، فراخور حال عمل کرد.
یا ممکن است صرف ناهار و شام را در بیرون از منزل، یک تفریح خوب یا یک ولخرجی بی‌مورد به حساب آورید.
نظرتان در مورد خرج کردن برای سرگرمی‌هایی مثل مسافرت، شهربازی، سینما، تآتر، گالری‌های هنری و کنسرت‌های موسیقی یا میهمانی دادن چیست؟
 
 
پیشرفت مالی؛ محور هشتم
آیا شما فکر می‌کنید که طی هر یک‌ سال باید پیشرفت‌های مهمی در زندگی‌تان محقق شود یا در عرض کمتر از یک ‌سال؟
آیا شما فقط خودتان را به عنوان مدیر برنامه‌های کاری و مالی خود قبول دارید یا همسرتان را نیز به ‌عنوان کسی که از مسائل کاری و مالی شما خبر دارد، مشاور و حتی مدیر خوبی برای برنامه‌های‌تان می‌دانید؟
به عنوان مثال؛ آیا شما فکر می‌کنید فعلا بیش از این نمی‌توان برای تغییر شرایط مالی و ارتقای وضعیت شغلی کاری کرد یا معتقدید که دو فکر بهتر از یک فکر جواب می‌دهد و همفکری با همسرتان در این مورد، می‌تواند منشاء تحول باشد؟
آیا شما معتقدید که زن نیز باید در این مسیر با شوهر خود همراه شود و بیرون از خانه شغلی داشته باشد؟
نهایت پیشرفت برای شما چیست؟ تصاحب یک خانه‌ی مناسب و یک اتومبیل؟ تصاحب یک خانه مجلل در بالای شهر و یک اتومبیل مدل‌بالا و یک ویلا در منطقه‌ای خوش‌ آب و هوا؟ یا...؟
 
 
اوقات فراغت و امور منزل؛ محور نهم
به نظر شما ایام تعطیل و اوقات فراغت برای چه کاری است؟
امور منزل و کارهای عقب‌افتاده؟ استراحت؟ تفریح؟ مطالعه؟ اهمیت هرکدام از این موارد برای شما چه‌قدر است؟ بیشتر اهل کدام‌یک از این کارها هستید؟
آیا حاضرید وقتی که نیاز به استراحت ندارید، بدون دلخوری از سر رفتن حوصله‌تان، فرصت استراحت به همسرتان بدهید؟
به نظر شما همکاری شوهر در انجام امور منزل ـ جمع ‌و جور، رُفت ‌و روب، شست ‌و شو، آشپزی، خرید مایحتاج روزانه، امور بچه‌ها و... ـ تا چه‌‌ اندازه باید باشد؟ برای روشن شدن این میزان، درصد بگویید.
چه کارهایی برای اوقات فراغت روزانه و چه کارهایی برای ایام تعطیل مناسب‌اند؟
تماشای فیلم را در منزل ترجیح می‌دهید یا سینما؟
مطالعه را مفید می‌دانید یا ضروری؟
چه‌قدر میهمانی رفتن یا میهمانی دادن را دوست دارید؟
دوست دارید چه‌مقدار از اوقات فراغت خود را دو نفری و چه‌مقدار از آن را در جمع دوستان و آشنایان بگذرانید؟
چه‌قدر اهل سفر هستید و چه‌ گونه مسافرتی را دوست دارید؟
آیا قدم زدن در کوچه‌ها و خیابان‌های شهر را دوست دارید؟
آیا...؟
 
 
صمیمیت و احترام؛ محور دهم
دایره‌ی پرهیز از توهین و حفظ احترام طرفین در هنگام بروز اختلافات و مشاجره‌های لفظی را چه‌گونه ترسیم می‌کنید؟
آیا درصورت بروز مشاجره‌ با یک شخص، معمولا آن را محدود به موضوع مورد اختلافتان با او می‌کنید، یا کل شخصیت و کل رابطه‌ای را که با او دارید، زیر سوال می‌برید؟
ابراز علاقه، عشق و محبتِ همسرتان به شما باید چه‌گونه باشد؟ با حرف‌های محبت‌آمیز؟ با دادن هدیه؟ با کمک در انجام کارهای شخصی شما؟ با ناز و نوازش و رفتارهای زناشویی؟
توقع دارید همسرتان هرکدام از این کارها را با چه فواصل زمانی و در چه اوقاتی برای شما انجام دهد؟
تا چه اندازه آمادگی پیش‌قدم شدن برای انجام هرکدام از این کارها را دارید و تا چه اندازه متوقع‌ هستید همسرتان در این موارد پیش‌قدم شود؟


صحبت های برندگان سیمرغ بعد از دریافت جایزه

ارسال شده توسط سجاد در 89/12/1:: 12:48 عصر

صحبت های مهدی هاشمی-ویشکا آسایش-محمود کلاری-شهاب حسینی-ساره بیات و مهناز افشار پس از دریافت جایزه
 ساره بیات: (دیپلم افتخار بهترین بازیگر مکمل زن)
ساره بیات که به علت سفر به برلین در سالن مراسم حاضر نبود. پدرش را برای دریافت جایزه اش فرستاد. پدر ساره بیات بعد از گرفتن جایزه اعلام کرد که ساره بیات نوشته ای را داده که روی سن بخواند. نکته جالب این بود که پدر ساره بیات نوشته اش را گم کرده بود. و در لحظه ای که از پیدا شدن این نوشته نا امید شده بود به یکباره در یکی از جیب هایش نوشته را یافت»
با دلم عهد بستم که اگر جایزه را دریافت کنم هزینه اش را به خانواده ام تقدیم کنم. امروز مقدر شد که من آنجا نباشم تا پدرم خود با دستانش این جایزه را بگیرد. مغمومم که اینجا نیستم و خوشحالم که با اصغر فرهادی در محفل هنری دیگری حضور دارم.
مهناز افشار: (سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل زن)
حیف که اندکی در این لحظه هول شدم. ممنون که بعد از 15 سال تلاشم را دیدید. با تقدیر از اصغر فرهادی برای دستاوردی که برای سینمای ایران داشت خسته نباشید می‌گویم به پیمان معادی برای بازی خوبش در جدایی نادر از سیمین. امیدوارم همه‌مان بتوانیم سرمان را بالا بگیریم. برای ایران و ایرانی صلح و سعادت و آبادانی آرزو می‌کنم و جایزه‌ام را به کودکان کار تقدیم می‌کنم.
 مهتاب کرامتی: (دیپلم افتخخار بهترین بازیگر نقش اول زن)
از هیئت داوران تشکر می کنم و از سعید سعدی برا تهیه آلزایمر ممنونم
 ویشکا اسایش: (سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن)
از گروه تولید ورود اقایان ممنوع تشکر می کنم. دوستان و همکارانی که باعث بودن من در این نقطه هستند.(در این لحظه یک نفر در میان جمعیت نام رامبد جوان را فریاد زد)  رامبد جوان، پیمان قاسمخانی، منیژه حکمت، علی سرتیپی و...
 شهاب حسینی: (دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد)
احساسم را در این لحظه با آثاری که شایستگی حضور در بخش مسابقه را داشتند و نرسیدند. تشکر می کنم از اصغر فرهادی و امیدوارم با دست پر از برلین برگردد. فرهادی به واقع افتخار سینمای ایران است. جایزه ام را تقدیم می کنم به جمعیت امدادی اما علی که از تهیدستان دستگیری می کنند.
 مهدی هاشمی: (سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد)
با اعلام نام مهدی هاشمی سالن همایش های برج میلاد منفجر شد! جمعیت ایستاده او را تشویق کردند و هاشمی در میان این تشویق شدید به روی سن آمد:
تشکر می کنم از هیئت داوران و همه برگزار کننده های جشنواره. تشکر می کنم از دکتر رفیعی و احمد رضا معتمدی. نیمی جایزه ام را تقدیم می کنم به خانه سینما که عضوش هستم. و نیم دیگر را به کیانوش عیاری که فیلمش را در جشنواره نشان ندادند. دلیل حضور ما این است که سینما مال ما است. مال همه ما است. بدون اینکه شقه شقه اش کنند.
 محمود کلاری: (سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری)
قصد تقدیم جایزه ام را به هیچ کسی ندارم. به خصوص به همسرم که هر چیزی دارم مال اوست! . از دریافت این جایزه خیلی شوکه شدم. پس از سه دهه کار فیلمبرداری در جدایی نادر از سیمین سعی کردیم از قواعد پیشین فاصله بگیریم و به سمت فیلمبرداریی برویم که دیده نشود. و اکنون از اینکه این فیلمبرداری دیده شده خوشحالم. یادی بکنم از استادم تورج منصوری که آنچه امروز دارم از اوست. و تشکر بکنم از محمود سماک باشی و گروه فیلمبرداری.
_داریوش مهرجویی به علت سرماخوردگی در مراسم حاضر نبود و سیمرغ بلورین ویژه هیئت داوران را برای بهترین فیلم جشنواره فجر، وحیده محمد فر به همراه دختر کوچک مهرجویی، مونا گرفتند.
_دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد به علی مصفا برای بازی در آسمان محبوب رسید. که علی مصفا در سالن حاضر نبود و کسی هم به نمایندگی اش برای دریافت جایزه نیامد.
 صحبت های مسعود کیمیایی-حامد بهداد-اسحاق خانزادی-کارن همایونفر و ایرج رامین فر همه برندگان فیلم جرم
مسعود کیمیایی: (برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم)
این بار تشویق ها حتی از لحظه ای که مهدی هاشمی سیمرغ گرفت فراتر رفت. مسعود کیمیایی دست در دست پولاد از بین جمعیتی که ایستاده او را تشویق می کردند گذشت و روی سن آمد. و نخستین سیمرغ بلورین دوران فیلمسازی اش را دریافت کرد. کیمیایی بعد از دریافت این جایزه گفت:
قربون همتون برم! این جایزه از 30 سال پیش جامونده؟ نمی دانم چه اتفاقی افتاده بعد از این همه مدت به من جایزه دادند! درود می فرستم به این هیئت داوران جدا از جایزه ای که به من دادند در این دوره سینمای مستقل و فیلم مستقل را دیدند. من فیلمساز وابسته ای نیستم. تشکر می کنم از هیئت داورانی که حرمت این استقلال را نگه داشتند.خوشحالم که کنار شما هستم.
 حامد بهداد: (برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد)
اول چاکر آقا امام رضا هستم.
دوم از خانواده‌ام، حبیب‌اله یگانه و حمید سمندریان تشکر می‌کنم.
سوم این‌که آقای کیمیایی! خدا می داند چقدر خوشحالم این جایزه را برای فیلم جرم گرفتم.
و آخر این که بر خلاف دیگرانی که می‌گویند سال به سال دریغ از پارسال. من می گویم  فردای بهتر از هر چیزی دیگری است. این چند خط را خواندم به امید اندکی شادی و آزادی بیشتر.
 کارن همایونفر: (برنده سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن)
بیست سال پیش مسعود کیمیایی من را با رد پای گرگ به سینما آورد. 2 سال بعد موسیقی سلطان را ساختم. بعد از 20 سال خوشحالم که باز هم برای فیلم ایشان جایزه می گیرم.
ایرج رامین فر: (برنده سیمرغ بلورین بهترین طراح صحنه و لباس)
در سن و سالی هستم که وقتی جایزه می گیرم، نیرو و مسئولیت ادامه کار در من بیشتر می شود. جایزه را حق جوانها  می دانم. فیلم جرم را دوست دارم همان اندازه که سرب را دوست دارم( با نام بردن از فیلم سرب جمعیت رامین فر را تشویق کرد) و تشکر می کنم از کارگردانی به نام مسعود کیمیایی که باعث شد به سمت سینما بروم. جایزه ام را به همسرم خانم بیات که من را در این سالها تحمل کرده تقدیم می کنم.
 اسحاق خانزادی: (برنده سیمرغ بولورین بهترین صداگزاری)
قربون تمام خاک خورده های سینمای ایران بروم
بعد از اینکه خانزادی جایزه اش را گرفت احمد میر اعلایی مدیر عامل فارابی در صحبت هایی از او تقدیر کرد:
تقاضای تشویق ویژه برای اقای خانزادی دارم که شبانه روز برای بهتر شدن صدای سالن نماش برج میلاد تلاش کرد.
 _اصغر فرهادی در دوبخش بهترین کارگردانی و فیلمنامه برنده سیمرغ بلورین شد که به علت حضور در جشنواره برلین به ترتیب شهاب حسینی و محمود کلاری برای دریافت جایزه اش آمدند.
_واروژ کریم مسیحی جایزه بهترین تدوین جشنواره را برای تدوین فیلم ندارها گرفت که بعد از دریافت جایزه اش صحبتی نکرد.
_احمد رضا معتمدی هم بعد از دریافت دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه حاضر به صحبت نشد.


تازه ترین خبرها

ارسال شده توسط سجاد در 89/12/1:: 12:46 عصر

نیویورکر از مذاکرات مخفیانه و مستقیم دولت اوباما با طالبان افغانستان خبر داد

منابع خبری در آمریکا از آغاز مذاکرات مخفیانه و مستقیم واشنگتن با مقام های طالبان خبر دادند.
مجله آمریکایی «نیویورکر» گزارش داد، دولت «باراک اوباما» مذاکرات محرمانه و مستقیم خود را با رهبران طالبان افغانستان آغاز کرده تا بدین ترتیب بتواند به اهداف خود دست یابد.
خبرگزاری فرانسه نیز با انتشار این خبر افزود: مذاکرات توسط مقامات رسمی دولت آمریکا و به منظور ارزیابی آن دسته از رهبران طالبان صورت می گیرد که موافق انجام مذاکرات صلح هستند.
گفتنی است واشنگتن که با حمله نظامی به افغانستان مدعی مبارزه با تروریسم شده بود، حال پس از گذشت 10 سال و متحمل شدن تلفات و خسارات سنگین باب گفت وگو با جریانی را گشوده که آن را تروریست می داند. 
 

 

انفجار در بعقوبه عراق 7 شهید و 30 مجروح برجای گذاشت

انفجار خودروی بمب گذاری شده در شهر بعقوبه عراق، هفت شهید و 30 مجروح برجای گذاشت.
به گزارش خبرگزاری ها، در پی انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در شمال شرقی شهر «بعقوبه»، علاوه بر شهید شدن هفت نفر و جراحت دستکم 30 نفر دیگر از مردم، به چندین خودرو و ساختمان نیز خساراتی وارد شد.
پلیس عراق با تأیید این خبر اعلام کرد به دنبال این انفجار، که نزدیک یک نمایشگاه خودرو روی داد، چند زن و کودک نیز زخمی شدند.
خبر دیگر اینکه، فرمانداری بغداد با صدور بیانیه ای از کاخ سفید خواست ضمن عذرخواهی رسمی به خاطر تخریب زیرساخت های بغداد، مبلغ یک میلیارد دلار نیز به عراق خسارت پرداخت کند. 
 

 

شاه بحرین از بیم سرنگونی ولیعهد را ماموراجرای اصلاحات کرد

شاه بحرین از بیم سرنگونی ولیعهد خود را مامور اجرای اصلاحات در کشور کرد اما احزاب مخالف دولت منامه هرگونه مذاکره با ولیعهد را منوط به کناره گیری دولت کردند.
«حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین جمعه شب ضمن ارائه پیشنهاد گفت وگوی ملی به مخالفان «سلمان بن حمد آل خلیفه» ولیعهد خود را مامور انجام اصلاحات کرد.
ولیعهد بحرین نیز با حضور و سخنرانی در یک برنامه زنده تلویزیونی، همگان را دعوت به آرامش کرد و گفت: «امروز وقت گرد آمدن برای گفت وگو است نه مبارزه»، اما مردم و مخالفان ضمن رد سخنان ولیعهد اعلام کردند که گفت وگو در شرایطی امکان پذیر است که دولت کناره گیری کرده و نظامیان از خیابان ها جمع شوند.
«عبدالجلیل خلیل ابراهیم» رهبر نمایندگان «انجمن اسلامی وفاق ملی» در پارلمان گفت: «برای بررسی پیشنهاد گفت وگو، دولت باید کناره گیری کند. آنچه در حال حاضر شاهد آن هستیم، نه زبان گفت وگو که زبان زور است». انجمن اسلامی وفاق ملی که 18 کرسی از 40 کرسی پارلمان را در اختیار دارد، در اعتراض به سرکوب مردم حضور خود در پارلمان را به حالت تعلیق در آورده است. 
 

 

خیزش اسلامی در منطقه هر روز شتاب بیشتری می گیرد
انقلاب اسلامی به کویت رسید مردم : حاکم آمریکایی باید برود

قیام های مردمی با الگوپذیری از انقلاب اسلامی که هم اکنون در کشورهای عربی و آفریقایی آغاز شده با تظاهرات و اعتراضات مردمی در کویت، ابعاد تازه ای گرفت.
به گزارش خبرگزاری ها، منابع امنیتی اعلام کردند در جریان درگیری های دیروز معترضان در کویت بیش از 30 نفر مجروح شدند. مردم خواستار بازگشت به ارزش های اسلامی و رفع وابستگی به آمریکا هستند.
به گزارش رویتر، این اعتراض ها در شهر «الجهرا» در شمال غرب کویت، نخستین تظاهرات مردمی در این کشور نفت خیز حاشیه خلیج فارس از زمانی که موج اعتراض ها در خاورمیانه آغاز شده است، به شمار می رود.
این منابع امنیتی با ابراز این مطلب که پس از این تظاهرات اعتراض آمیز، 50 تن نیز بازداشت شده اند افزودند: اعتراض مشابهی نیز در روز جمعه در منطقه «سبیلیه» کویت صورت گرفت.
علی رغم بذل و بخشش امیر کویت به شهروندان این کشور و دادن معادل سه و نیم میلیون تومان به آنها، قیام در این کشور آغاز شد.
اعتراض به سلطنت قابوس
نزدیک به یک هزار تن از شهروندان عمانی پس از برگزاری نمازجمعه با تجمع در منطقه تجاری «روی» در مسقط (پایتخت)، شعار «ما دمکراسی می خواهیم»، «ما دستمزد و شغل بهتر می خواهیم» را سر دادند.
این در حالی است که قیام های مردمی علیه دیکتاتورها، هم اکنون، ده ها کشور عربی و آفریقایی را فرا گرفته است و گزارش های دریافتی حاکی است: پس از آغاز شراره های قیام های مردمی از تونس و شعله ور شدن آن در مصر، هم اکنون قیام های مردمی کشورهای الجزایر، لیبی، بحرین، عمان، اردن، کویت، مراکش، موریتانی، جیبوتی و ... را فرا گرفته است.
به گزارش شبکه خبری الجزیره، لیبی برای پنجمین روز متوالی شاهد تظاهرات بود و معترضین با سر دادن شعارهایی سرنگونی «معمر قذافی» رهبر این کشور را خواستار شدند. تنها در شهر «بنغازی»، 35 تظاهرکننده به دست نیروهای دولتی کشته شدند.
بر پایه این گزارش درگیری های مردم و نیروهای امنیتی لیبی طی روزهای گذشته منحصر به شمال شرق این کشور بود، اما گزارش های دریافتی از کشیده شدن اعتراضات مردمی به طرابلس و تصرف ایستگاه رادیو تلویزیون شهر بنغازی (دومین شهر بزرگ لیبی) حکایت می کند.
منابع خبری شمار کشته شدگان لیبیایی طی سه روز اخیر به دست نیروهای قذافی را 84 نفر اعلام کردند. دولت لیبی پوشش خبری در این کشور را به شدت محدود کرده است.
در یمن نیز در پی درگیری میان تظاهرکنندگان ضددولتی با نیروهای پلیس ضد شورش و لباس شخصی های طرفدار «علی عبدالله صالح» در «جمعه آغاز»، دست کم 70 نفر کشته و زخمی شدند.
همچنین در پی درگیری های به وجود آمده در تظاهرات شهروندان اردنی، بعد از نمازجمعه، دست کم هشت تن از مردم به دست پلیس و نیروهای ضد شورش زخمی شدند. اردنی ها نمازجمعه خود را در فضای باز و در خیابان های امان برگزار کردند.
مردم الجزایر نیز دیروز پس از لغو حالت فوق العاده در این کشور (پس از 19 سال) برای دومین بار دست به تظاهرات گسترده ضد دولتی زدند.
دانشجویان و جوانان موریتانی نیز با برگزاری تظاهرات، خواستار برکناری رژیم حاکم بر این کشور و بهبود اوضاع معیشتی شدند.
تظاهرکنندگان خشمگین در شهر «فصاله» در شرق این کشور، پس از اقدامات خشونت آمیز پلیس، چندین ساختمان دولتی و مقر حزب حاکم را به آتش کشیدند.
در جیبوتی نیز هزاران نفر با سرازیر شدن به خیابان ها، کناره گیری «اسماعیل عمرگوئله» رئیس جمهور مادام العمر را خواستار شدند.


 
 

 

لبیک رزمندگان فلسطینی به سیدحسن نصرالله برای آزادسازی سرزمین های اشغالی آماده ایم

گروه های مقاومت فلسطین در واکنش به اظهارات دبیرکل حزب الله لبنان مبنی بر تصرف اسرائیل در صورت حمله به لبنان آمادگی خود را برای پیوستن به جریان مقاومت اسلامی و آزاد کردن هر بخشی از سرزمین اشغال شده فلسطین اعلام کردند.
به گزارش خبرگزاری قدس، جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به اظهارات «سیدحسن نصرالله» تاکید کرد: مبارزان جنبش جهاد اسلامی فلسطین آمادگی کامل خود را برای پیوستن به جریان مقاومت جهت آزادی سرزمین اشغال شده فلسطین اعلام می کنند.
«حاج ابوعماد الرفاعی» نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان در این باره گفت، ملت فلسطین و همه ملت های عربی و اسلامی با افتخار به سخنان اخیر سیدحسن نصرالله که در آن از مجاهدان اسلامی خواسته برای آزادی منطقه الجلیل (شمال سرزمین اشغالی) آماده باشند می نگرند.
الرفاعی با اشاره به اینکه جنبش جهاد اسلامی فلسطین به همراه ملت فلسطین به گفتار و رفتار سید مقاومت - سیدحسن نصرالله - اطمینان کامل دارند و وی را صاحب وعده صادق می دانند، تصریح کرد: ما به مقاومت اسلامی و سید آن و توانمندی مردان آن برای وفا به هرگونه وعده ای اطمینان کامل داریم.
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان آمادگی ملت فلسطین در همه اردوگاههای آوارگان فلسطینی برای بازگشت و اسکان در هر بخش آزاد شده از سرزمین فلسطین و دفاع از آن را اعلام کرد.
فتحی حماد وزیر کشور منتخب فلسطین نیز در این باره گفت: ملت فلسطین هماهنگ و همدوش یاران مقاومت برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی آماده است.
وی افزود: ملت فلسطین با اتحاد و همبستگی راه جهاد و مقاومت را ادامه می دهد و اکنون به هم مژده می دهیم که زوال و نابودی صهیونیست ها نزدیک است.
این عضو حماس از ملت فلسطین خواست که برای شکست توطئه های دشمن صهیونیستی وحدت کلمه و اتحاد خود را در مقابل تهدیدهای رژیم صهیونیستی مبنی بر تحمیل جنگی دیگر در این منطقه حفظ کنند.در همین رابطه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تنها ساعاتی پس از سخنان سیدحسن نصرالله مبنی بر اینکه اگر جنگی بر لبنان تحمیل شود از فرماندهان مقاومت می خواهد که مناطقی از فلسطین اشغالی را به تصرف خود درآورند وحشت زده تلاش کرد آرامش را به یهودیان ساکن سرزمین های اشغالی برگرداند.
وی اظهار داشت: نصرالله تهدید خود را عملی نخواهد ساخت و صرفا خواهان ایجاد وحشت است.
از سوی دیگر در پی سخنان سیدحسن نصرالله در مورد انتقام گرفتن خون شهید عماد مغنیه و سایر شهدای مقاومت اسلامی، رژیم صهیونیستی سفارت خود در آنکارا و کنسولگری خود در شهر اسلامبول را تعطیل کرد. این رژیم پیشتر نیز چهار سفارتخانه خود در کشورهای مختلف را تعطیل کرده بود و به شهروندان خود توصیه کرده بود نهایت محافظت از خود را در پیش بگیرند. 
 

 

سفیر رژیم صهیونیستی از مصرگریخت

منابع خبری از فرار سفیر رژیم صهیونیستی از مصر همزمان با اجتماع میلیونی مردم در قاهره خبر دادند.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه «المصریون»، «یستحاق لیوانون» سفیر رژیم صهیونیستی در قاهره، روز پنج شنبه به بهانه نامعلومی قاهره را ترک و به سرزمین های اشغالی بازگشت.
لیوانون در گفت وگو با رسانه های رژیم صهیونیستی اظهار داشت: به علت حوادث اخیر مصر بسیاری از شهروندان اسرائیلی به سرزمین های اشغالی بازگشته اند.
این در حالی است که سفیر رژیم صهیونیستی از وحشت تجمع میلیونی در میدان التحریر و سر داده شدن شعارهای ضداسرائیلی، خاک مصر را ترک کرده است. بیش از سه میلیون مصری در میدان التحریر قاهره و میلیون ها مصری دیگر در نقاط مختلف این کشور جمعه پس از برگزاری نماز جماعت، خواستار طرد سفیر رژیم صهیونیستی و تعطیلی سفارت اسرائیل شدند.  
 

 

وال استریت ژورنال: سقوط خاندان آل سعود موقعیت آمریکا را در جهان به خطر می اندازد

سرویس خارجی-
یک روزنامه آمریکایی نوشت، با توجه به شرایط حساس و شکننده عربستان و احتمال سقوط خاندان آل سعود، موقعیت آمریکا در جهان به خطر خواهد افتاد.
روزنامه «وال استریت ژورنال» در تحلیلی درباره اوضاع خاورمیانه نوشت: قیام های مردمی در کشورهای عربی موقعیت آمریکا را به خطر انداخته است، اما سقوط خاندان آل سعود در عربستان سعودی که مهمترین متحد آمریکا است، برای ایالات متحده بسیار خطرناک است.
این روزنامه افزود: روی کار آمدن حکومتی ضد غرب در عربستان، که از هر چهار بشکه نفت جهان یکی را تولید می کند، موقعیت آمریکا را به عنوان سردمدار اقتصاد جهان تهدید خواهد کرد.
به نوشته این روزنامه غربی، افراد خاندان آل سعود فاسد و ناتوان هستند و موج انتقادها از این خاندان افزایش یافته به نحوی که خطر قیام و خیزش مردمی در این کشور همچون دیگر کشورهای منطقه بالا است. 
 

 

سارکوزی پخش اذان در شهرهای فرانسه را ممنوع اعلام کرد

رئیس جمهور فرانسه در رویکردی اسلام ستیزانه اعلام کرد که پخش اذان در فرانسه ممنوع است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران ایران، «نیکلا سارکوزی» در جمع اعضای حزب حاکم فرانسه گفت: باید به حکومت لائیک فرانسه احترام گذاشت و هیچ یک از ادیان نباید دین خود را تبلیغ کند.
سارکوزی که به شدت نگران توسعه اسلام در اروپا و فرانسه است، افزود: مسلمانان نباید (با پخش اذان) باعث اخلال در شهرهای فرانسه شوند و نمازشان را نباید در خیابان ها برگزار کنند. کشورهای فرانسه و انگلیس بیشترین اقلیت های مسلمان در سطح قاره اروپا را در خود جای داده اند.
اقبال مسیحیان فرانسوی مثل سایر مناطق اروپایی به دین اسلام، مقامات این کشور را نگران کرده است.


کلید آزمون دستیاری منتشر شد

ارسال شده توسط سجاد در 89/12/1:: 12:44 عصر

کلید آزمون دستیاری منتشر شد
جام جم آنلاین: مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت کلید اولیه سئوالات آزمون دستیاری تخصصی پزشکی را منتشر کرد.


به گزارش مهر، سی و هشتمین دوره پذیرش دستیار تخصصی پزشکی با رقابت بیش از 15هزار داوطلب 28 بهمن ماه برگزار شد.

کلید اولیه سئوالات از طریق سایت اینترنتی http://sanjeshp.ir در قالب چهار گروه A ، B ، C ، D منتشر شده است و داوطلبان در صورت اعتراض تنها به صورت اینترنتی می توانند حداکثر تا ساعت 23 روز دوشنبه سوم اسفند ماه 89 نسبت به ارسال اعتراض به سئوالات آزمون اقدام کنند.


<   <<   21   22   23   24      >



بازدید امروز: 26 ، بازدید دیروز: 283 ، کل بازدیدها: 1438968
پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ